Szolgáltatásaink

Pénzügyi tervezés

Célunk, hogy szakértő csapatunkkal az ügyfeleinket a szükséges tudás birtokába juttassuk, és segítsünk kiválasztani a számukra a legkedvezőbb pénzügyi terméket.

A pénzügyeink 4 fő terület köré csoportosíthatóak

A pénzügyi szektor az a terület, amivel akarva-akaratlanul is, de kapcsolatba kerülünk. Sokan erre egyből rávágnák, hogy őket biztosan nem érinti ez a terület, de ez sajnos nem így van. Valakit jobban, valakit kevésbé foglalkoztat a téma, de az tény, hogy minden ember életében nagy szerepet játszanak a pénzügyek.

Ha nagyobb figyelmet szentelünk a gazdasági körülményeinkre, több információ birtokába juthatunk, ezáltal jelentősen csökkenthetjük a kiadásainkat és növelhetjük a bevételeinket.

01

Hitel

Egy kölcsön felvételének lehet pozitív és negatív végkifejlete egyaránt. A legtöbb esetben a negatív végkifejlet akkor fordul elő, ha az ügyfél a szerződés aláírásakor nem kap teljeskörű tájékoztatást és csak később derül fény a kellemetlen részletekre. Ezek azok az információk, amik az egyes internetes kalkulátorokban nincsenek feltüntetve. Mi azonban jól ismerjük a hitel kínálatot és segítünk megtalálni ügyfeleinknek a legkedvezőbb konstrukciót a piacon.

02

Megtakarítás

A megtakarítások célja befektetés a jövőbe.  Sokan sok féle céllal fordulnak hozzánk a megtakarításokat illetően. Többek között ilyenek lehetnek a saját célú, gyermek célú, vagy nyugdíj célú megtakarítások, de az is előfordulhat, hogy valaki egyszerűen csak azért takarít meg, hogy elkerülje az impulzív vásárlást. Szolgáltatásaink köre széleskörű és az ügyfél igényei szerint rugalmasan alakítható.

03

Befektetések

A befektetéseket és a megtakarításokat lehetne egy lapon említeni, de azért van egy apró különbség. A befektetés egy egyösszegben elhelyezett pénzösszeg haszon reményében, a megtakarítás pedig egy rendszeres díjú hosszú távú előtakarékossági forma. A legtöbben azért válasszák a befektetést, mert az szeretnék, ha már keményen megdolgoztak a pénzükért akkor az megőrizze az értékét.

04

Biztosítás

Az előzőleg említett lehetőségekkel ellentétben a biztosítások rendeltetése, hogy segítséget nyújtson abban az esetben, ha bekövetkezik egy negatív élethelyzet. A biztosítást azoknak az ügyfeleknek javasoljuk, akikben már tudatosult, hogy az élet kiszámíthatatlan és a vagyonuk mellett saját személyüket és szeretteiket is szeretnék biztonságban tudni.

Hírlevél feliratkozás

Értékes tartalmakért iratkozz fel hírlevelünkre!