AG Brókerház

Üzletpolitika

Célunk

Építőipari és pénzügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozásként első körben az a célunk, hogy megismerjük egymást, hiszen nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma igény sem. Azonban az mindannyiunkban közös, hogy a biztonságra törekszünk.

Ha tehát valakire rábízzuk a pénzügyeinket, vagy a lakásunk felújítását, akkor elsődleges feltétel a kölcsönös bizalom. Hiszen, ha nincs bizalom, akkor hosszú távon ki akarna akár csak egy forintot, vagy az élete munkáját rábízni egy idegenre?

A missziónk, hogy partnereket szerezzünk és ne alkalmi ügyfeleket. Ezért az első találkozó alkalmával arra fókuszálunk, hogy megismerjük egymást, felmérjük az igényeket, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk, hiszen a szolgáltatást szabjuk az ügyfélre, nem pedig fordítva.

Konzultáció

Amennyiben idáig eljutottál az olvasásban, az már jó jel, mert 80 %-ban valószínűsíthető, hogy tudnánk egy érdekes beszélgetést folytatni. Annak érdekében, hogy ez 99 % legyen, úgy én is megfogalmaztam néhány jellemzőt a leendő ügyfeleimről. 

Akiknek hasznos lehet a konzultáció:

Ha a fenti sorok alapján magadra ismertél, akkor ne habozz és kérj tőlem egy konzultációs időpontot!

Beszélgessünk, ne üzleteljünk! A kávét én állom!

Tulajdonos, AG Brókerház

Hírlevél feliratkozás

Értékes tartalmakért iratkozz fel hírlevelünkre!